ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

Biography

Ο Κωνσταντίνος Καλογεράκης εργάζεται για την ανάπτυξη του i-bank από το λανσάρισμά του στις αρχές του 2009, με έμφαση στους πρωτοποριακούς πολυχώρους ηλεκτρονικής τραπεζικής «i-bankstore» και δράσεις όπως ο διαγωνισμός «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία» και η καμπάνια για τη μείωση του ψηφιακού αναλφαβητισμού «Δείξ’τους». Από το 2016 έχει αναλάβει τη διοργάνωση προγραμμάτων  καινοτομίας στη Διεύθυνση  Ψηφιακών Καναλιών με σημαντικότερο το “Be Finnovative” που περιλαμβάνει τη διοργάνωση κύκλων accelerationκαι hackathons στον τομέα του FinTech.

Από το 1998 εργάζεται σε τραπεζικά ιδρύματα και πολυεθνικές. Από το 2002 έως το 2005 στην εταιρία συμβούλων διοίκησης A.T. Kearneyολοκλήρωσε σειρά έργων στρατηγικού μετασχηματισμού και τοποθέτησης στην αγορά, ενώ στην Γενική Τράπεζα – SocieteGeneraleGroupήταν επικεφαλής market segments και custome value management στη Διεύθυνση Μάρκετινγκ.

Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος MBA από το SDA Βοcconi στο Μιλάνο. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Bocconi και Αντιπρόεδρος του μη κερδοσκοπικού σωματείου Hellenic Blockchain Hub.